SR

Loco Dice stiže na Lovefest Fire u Beograd

Ograničen broj ulaznica u prodaji SAMO DANAS DO 20h!

Samo osam meseci posle nastupa za pamćenje koje je Loco Dice imao pred publikom Lovefest Fire-a u Beogradu, jedan od najpopularnijih izvođača na planeti ponovo dolazi u Beograd.

Na zahtev brojnih fanova čuveni Loco Dice 5. oktobra stiže u beogradski Hagar, a prodaja ograničenog broja ulaznica po specijalnoj ceni biće otvorena SAMO DANAS od podneva do 20h. Regular karte po promotivnoj ceni od 800 dinara, kao i VIP ulaznice po specijalnoj ceni od 1.200 dinara mogu se kupiti putem sajta www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa i tickets.rs (bivši Eventim), a prodaja traje samo osam sati.

Prema rečima organizatora, društvene mreže su se već usijale od pitanja kada počinje prodaja karata, pa veruju da će prva ograničena serija ulaznica planuti i pre nego što sat otkuca 20h. Inače, nastup Loco Dice-a u beogradskom Hangaru je ujedno i veliki uvod u ono što nas sve čeka na Lovefestu 2020. godine, za koji se već sada šuška da će biti spektakularan i drugačiji od svega što je publika do sada imala prilike da vidi.

Miljenik klabera iz regiona Loco Dice 5. oktobra donosi potpuno sveža muzička izdanja, a uz njega će na velikoj Fire bini nastupiti i Dejan Milićević i Nikola Vemić.