SR

Lovefest ponovo iznenađuje!

Sećate se Boiler Room eksplozije kao nečeg potpuno novog i drugačijeg?

Od tada globalna klupska scena nastavlja da lansira posebne doživljaje žurki i prikazuje klabing iskustvo iz drugačijeg ugla.

Trenutni akcenat kao “brand new trend” bačen je na specifične lokacije na kojima se održavaju dnevne žurke samo za određeni broj ljudi.

Lovefest ovaj put pripremio je jedno spektakularno iznenađenje, zabavu na lokaciji koja, ne da nikada nije korišćena za žurku, već skoro niko od nas nije ni bio u prilici da je poseti. U pitanju je predivni BELI DVOR u Beogradu.

Za ovaj nesvakidašnji ambijent lineup je posebno biran, pa će eksploziju pozitivne energije kao glavna zvezda napraviti Dan Shake poznat po svom fanki haus zvuku i pravom andergraund detroitskom nasleđu. Pored njega, di-džej pult će upotpuniti veoma poštovani muzički znalci, Marko Milosavljević, Trole i Vlada Russ.

200 NAJBRŽIH POSETILACA KOJI SU KUPILI VIP KARTU ZA LOVEFEST 2018 MOĆI ĆE DA BUDU DEO OVOG SPEKTAKLA, AKO SE REGSTRUJU PUTEM SLEDEĆEG LINKA:

Registracija za Lovefest Court

Kao mali teaser onome što nas čeka 5. jula od 17h, je poslednje Dan Shake-ovo Boiler Room dnevno izdanje uz njegovu izjavu

“Shake it, don’t fake it”