SR

Moćna Anya stiže u beogradski Hangar

Moćna Anya stiže u beogradski Hangar

Osim najtraženijih svetskih muzičkih zvezda, na ovogodišnji Miller Lovefest Fire u Beogradu stiže planetarna atrakcija i najinovativniji zvučni sistem današnjice, čuvena “Anya”, više puta nagrađivanog američkog proizvođača EAW (Eastern Acoustic Works).
Posle svetske premijere na jednom od najvećih muzičkih festivala Coachella, Anya je stigla i u Srbiju, a čuveni Ilario Alicante imaće priliku da tokom svog posebnog muzičkog specijala isproba najbolje ozvučenje na svetu.
Postavljanjem ovako savremene opreme, Miller Lovefest se pozicionirao među malobrojne svetske festivale koji su otišli korak dalje i posetiocima pružili užitak i mogućnost da čuju kako zvuči budućnost muzičke industrije. Ovaj jedinstveni sistem, čiju pojavu porede sa revolucijom koju je iPhone uveo na tržištu mobilnih telefona i tablet računara, u Srbiji je dostupan zahvaljujući kompaniji Sky Music.
Sistem Anya je jedan od najtraženijih, a u isto vreme i veoma redak na globalnom tržištu. To je prvi “adaptivan” zvučni sistem koji samostalno “skenira” prostor i raspoređuje snagu i
frekventni spektar u prostoru unutar Sistema. Prostim jezikom rečeno, ovaj sistem razmišlja umesto vas i plasira vam zvuk baš onakav kakav treba da čujete kako biste potpuno uživali.

Miller Lovefest Fire RASPRODAT!

Prema rečima organizatora večerašnji događaj je potpuno rasprodat, a na ulazu će biti dostupan veoma mali i ograničen broj regularnih ulaznica. Kako biste izbegli gužve savet je da svakako dođete ranije, a vrata Hangara biće otvorena od 22h.