SR

#LovefestCourt @ Beli dvor

Lovefest, poznat po svojim konstantim inovacijama i praćenju svetskih trendova ponovo je predstavio novi koncept, koji je trenutno veoma popularan u svetu. Obuhvata organizovanje specifičnih događaja za ograničen broj ljudi na nesvakidašnjim ili naizgled nemogućim lokacijama.

Za prvi specijal ove vrste izabran je beogradski Beli dvor, prelepa lokacija pod veoma striktnim protokolima gde su događaji ove vrste skoro pa nemogući. Na iznenađenje svih, Lovefest je uspeo da nas sprovede “tajnim odajama” rezidencije Karađorđevića gde ovoga puta u fokusu nisu bili Svečani hol, kao ni Dvorska biblioteka, već kvalitetan lineup i drugačiji pristup muzičkim događajima. Kao glavna zvezda projekta našao se Dan Shake, poznato underground house ime, a uz njega bili su i domaći znalci istog, Marko Milosavljević i Trole b2b Vlada Russ. Mala, ali odabrana ekipa za neponovljivo iskustvo 🙂

Za početak eventa odabrano je najlepše doba dana, 5 popodne, tako da su svi posetioci imali priliku da uživaju u zalasku sunca, punom sjaju Belog dvora i njegovog dvorišta. Iako su za ovaj događaj naznačene sve njegove specifičnosti, klaberi su ostali dosledni svojoj navici, ne dolaženja na vreme početka, pa čak i u ovom slučaju. Žurku su elegantno i potpuno u skladu sa svim uveli Trole b2b Vlada Russ.

Kako je sunce počelo da zalazi, tako se atmosfera lagano zahuktavala i svi su vidno bili oduševljeni kompletnim #LovefestCourt doživljajem. Dan Shake ušao je u pult i svojom muzikom napravio fenomenatnu atmosferu, a za pojedine numere pao je i po neki vrisak 🙂

Kraj ovog posebnog iskustva Marko Milosavljević zatvorio je kako od njega i može da se očekuje, prelepim izborom house traka iz svoje bogate kolekcije.

U svom setu zatvaranja, Milosavljević je pustio i traku Dan Shake-a, koji nije sakrio oduševljenje, što se može i videt

Autor bloga: Katarina Vlasak