SR

Najbolji svetski tehno di-džej 2. marta stiže u Beograd

Ilario Alicante, zvanično najbolji di-džej u 2018. godini, koji je svetsku popularnost stekao neverovatnom brzinom,2. marta stiže na beogradski Lovefest Fire. Iako je šira svetska javnost za njegovo ime čula tek tokom ove godine, italijanskom di-džeju će ovo biti treće gostovanje na Lovefest događajima.

 

Kako i sam kaže Lovefest za njega ima posebnu vrednost još od 2016. godine, kada je na festivalu u Vrnjačkoj Banji u okviru velikog Cocoon petka nastupio uz legendarnog Sven Vath-a. Sećam se prvog nastupa i neverovatnog osećaja koji imate kada stanete ispred mase na Fire Stage-u.Ovog leta sam jedva čekao da sve to ponovim, a ekipa Lovefesta me je iznenadila, jer me je dočekala još bolja atmosfera i još više ljudi, koji su sa mnom podelili neverovatno iskustvo. U Beogradu očekujem potpuno novu energiju i ljubav koju ne možeš da ne osetiš kada nastupaš ispred klabera u Srbiji,poručio je Ilario.

 

Ilario Alicante je u septembru ove godine u okviru prestižnog DJ Awards-a dobio nagradu za najboljeg tehno di-džeja. Na svom Instagram profilu objavio je dirljivu poruku i prisetio se svog uspona od prodavca karata za brojne klubove na Ibici, do glavne zvezde, koja u iste danas ulazi na velika vrata. Ilario je u poruci izrazio veliku zahvalnost svim fanovima koji su glasali za njega, a domaćim klaberima moći će da se zahvali i lično 2. marta u Beogradu.